en en en

Zo'n weekend zit soms aardig vol: Sjoerd donderdagavond naar de tuin, spitten. Vrijdagmiddag aanhangwagen vol planten laden en naar Westernieland (via Leens, voor leeftocht). Wat geplant en om kwart voor acht in Zoutkamp om vloerverwarming met draadloze thermostaten in werking te zien. De gebruiker is enthousiast en tevreden. Vervolgens naar de caravan: een wijntje en een worstje.

Zaterdagdagochtend eerst de tuin en de garage in, daarna overleg met de aannemer over de plafondhoogtes en nog wat details. In de praktijk ziet alles er toch weer anders uit dan op tekening, dus we nemen een lijst met vragen mee voor de architect. Daarna verder met planten en klussen (onkruid wieden, internetverbinding maken wat niet lukt, lekkend dak van de garage laten verhelpen etc). Boodschappen in Baflo, tuinbank schoonmaken, eten maken, snoeren binnenhalen, afwas, opruimen, geleende spullen bij de buren terugbrengen, om kwart over zes in de auto met aanhangwagen richting Amsterdam. Aanhanger naar de tuin, fiets ophalen, half tien thuis.

Zondag om kwart voor zeven op om op tijd op de Landrover Experience dag in Duitsland te zijn. Hele dag instructie en praktijk over rijden in zand, rijden door meer dan een halve meter diep water, steil klimmen en afdalen, noodstoppen bij 80 km/h op natte weg, off road rijden in het bos. Een oude terreinwagen uit 1970 besturen, maar ook de nieuwe Discovery 4 en de meest geavanceerde Range Rover Super Charged (0 - 100 in 6 seconden). Wat een ontwikkeling in techniek! Leuke en leerzame dag. Vader en zoon uit Winsum ontmoet, barbeque, daarna naar Amsterdam, de was doen, de komende week doornemen. Kleren strijken, blogje schrijven en het weekend zit er op.

Reageren is niet mogelijk