bouwvak

De bouw ligt stil: bouwvak. Dat is wel even wennen. Sinds half mei kwamen we ongeveer elke vrijdagmiddag nieuwsgierig aan om te zien wat er allemaal gebeurd was, de voorbije week. Nu zijn we er bijna elke dag en gebeurt er niets.

Nou ja, er gebeurt van alles. We wadlopen en varen en fietsen en wandelen wat af! Eten bij Piet en Janna, koffie bij Herman en Aafke, wijn bij Koos en Dineke, koffie en wijn bij Edo en Herma. Op bezoek bij de oudste inwoonster van het dorp. Naar een kweker in Oudeschip, naar een kweker in Baflo, naar een kweker in Eenrum. Uit eten, uit vissen, uit zwemmen, noem maar op. Vrienden, familie en collega's komen op bezoek: Aniek en Gertjan met de kinderen, Sybo, Wim en Marjon, Jaap en Geertien, Gijsje en Maarten, Jicky en Paul. Westernieland bruist!

Mensen die op bezoek komen weten natuurlijk: we zijn kleinbehuisd. De caravan met luifel, wat stoelen buiten en dan heb je het wel gehad. Dus als het op toiletbezoek aankomt is het altijd even: eh... Maar we zijn goed voorzien! En het schoonmaken van het toilet gaat gewoon door. De vrachtwagen komt langs, de man doet zijn werk met hogedrukspuit, emmer en afvoerslang. Zodat onze gasten lekker schoon kunnen zitten. Ook in de bouwvak.

Reageren is niet mogelijk