feest

In Winsum beits gekocht voor de garage. Afgeleverd in Mensingeweer bij de garagebouwer, zodat de windveren al geïmpregneerd kunnen worden. Anthracietkleur. Niet de sterkste kleur (dat is wit), wel mooi, en och, de garage komt vooral in het bos te staan, daar valt niet zoveel zonlicht op. Hopen we dan maar. Wel op waterbasis, milieuvriendelijk als we zijn.

Toen we op de Oelesprong kwamen had Tiemen het gras al gemaaid, wat een leuke verrassing! ’s Middags compost over de heggen verdeeld. Compost haal je hier bij de vuilstort. Ik begreep nog niet dat je kunt wachten op een kraandrijver die je kar volstort. Ik heb braaf geschept. 500 kilo. Of ik even wil pinnen. € 1,48. En daarna weer uit de kar geschept, op de tuin. Dus plantjes: groeien maar!

Buurman is specialist in bekeuringen. Een aanhanger blijkt een bron van bekeuringen te zijn: rijden met spul zonder dekzeil: € 130,- (andere buurman zegt: € 160,-). Staalkabeltje niet vast: € 60,-. Fijn dat compost goedkoop is.

Ondertussen was het prachtig weer en konden we er erg van genieten. Ook nog twee feesten bezocht met lekkere vuurtjes buiten, vriend(inn)en gefeliciteerd en oude bekenden gezien.

Reageren is niet mogelijk